5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να πάρετε νάρθηκες Invisalign

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η εμφάνιση και η αίσθηση των δοντιών τους είναι εξίσου σημαντική με το πόσο υγιή είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα οδοντικά προβλήματα συνοδεύονται από πόνο και αποτελούν απειλή για την υγεία του φέροντος. Ωστόσο, ορισμένα οδοντικά προβλήματα δεν έχουν επιπλοκές στην υγεία του πάσχοντος.

Ορισμένες οδοντικές παραμορφώσεις, όπως κακές ευθυγραμμίσεις και υπερβολικά κενά μεταξύ των δοντιών είναι παραδείγματα τέτοιων προβλημάτων. Αν και δεν είναι επιβλαβές για την υγεία, επηρεάζει τους ανθρώπους κοινωνικά και ακόμη και επαγγελματικά. Τα κακώς ευθυγραμμισμένα δόντια προκαλούν ανασφάλειες και, ως ένα βαθμό, κοινωνικό άγχος.

Πώς λειτουργούν τα σιδεράκια invisalign

Η ταλαιπωρία που νιώθουν οι άνθρωποι που φορούν τιράντες είναι επίσης μέρος του γιατί είναι απαραίτητη η αναβάθμιση σε παραδοσιακά σιδεράκια. Τα σιδεράκια Invisalign είναι μια από τις λίγες αναβαθμίσεις στα παραδοσιακά σιδεράκια. Εκτελούν όλες τις βασικές λειτουργίες των ιδανικών τιράντες και όχι μόνο.

Στη συνέχεια, θα τραβήξουν μια τρισδιάστατη εικόνα των δοντιών σας για να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα invisalign aligners για εσάς. Μετά από κάθε λίγες εβδομάδες, ο οδοντίατρός σας θα αλλάζει τους ευθυγραμμιστές σας μέχρι να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πλεονεκτήματα των τιράντες invisalign

Εκτός του ότι είναι πρακτικά, είναι πιο πλεονεκτικά από τα κανονικά σιδεράκια με διάφορους τρόπους. Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους αποκτάτε νάρθηκες invisalign επισημαίνονται παρακάτω:

Τα σιδεράκια Invisalign λειτουργούν πιο γρήγορα από τα παραδοσιακά σιδεράκια. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της επιλογής νάρθηκας invisalign κοντά σας είναι ότι είναι αποτελεσματικά. Σε σύγκριση με τα κοινά σιδεράκια, παράγουν αποτελέσματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Κατά μέσο όρο, χρειάζονται από ένα έως δύο χρόνια για όσους φορούν σιδεράκια για να πάρουν τελικά τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρειάζονται περισσότερα από δύο χρόνια για να επιτευχθεί ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Τα σιδεράκια Invisalign αποκαθιστούν την αυτοπεποίθηση

Τα άτομα που φορούν τιράντες μερικές φορές στιγματίζονται. Η κοινωνία θεωρεί γενικά τους ανθρώπους με νάρθηκες ως λιγότερο ελκυστικούς. Επομένως, η χρήση τιράντες δεν ενισχύει την αυτοπεποίθηση. Για όσους ασχολούνται με τη βιομηχανία ομορφιάς, φορώντας τιράντες τους τοποθετούν στο πίσω κάθισμα—επίσης. Όσοι έχουν επίγνωση της εμφάνισής τους βιώνουν μια πτώση στα επίπεδα αυτοπεποίθησής τους.

Φορώντας νάρθηκες invisalign μειώνει δραστικά αυτά τα συναισθήματα ανασφάλειας. Ενώ τα παραδοσιακά σιδεράκια κάνουν τους συνειδητούς ανθρώπους να χαμογελούν λιγότερο, οι νάρθηκες invisalign ενθαρρύνουν το χαμόγελο. Επίσης, με τα σιδεράκια invisalign κοντά σας, δεν θα χρειαστεί να καλύψετε το στόμα σας όταν χρειάζεται να γελάσετε.

Τα σιδεράκια Invisalign είναι καθαρά

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε ένα άτομο που φοράει σιδεράκια είναι τα σιδεράκια. Συνήθως είναι ορατά αλλά όχι ελκυστικά. Τα σιδεράκια Invisalign είναι κατασκευασμένα από διαφανή υλικά και δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά από τον χρήστη.

Το Invisalign ενθαρρύνει την οδοντική υγιεινή

Η τήρηση της σωστής οδοντικής υγιεινής μπορεί να είναι δύσκολη με τα παραδοσιακά σιδεράκια. Αυτό συμβαίνει επειδή τα παραδοσιακά σιδεράκια συνήθως φοριούνται μέχρι να περάσει η περίοδος θεραπείας. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σιδεράκια, το invisalign είναι αφαιρούμενο. Αυτό διευκολύνει την τήρηση της οδοντικής υγιεινής. Μπορείτε να αφαιρείτε τα σιδεράκια όποτε χρειάζεται να βουρτσίζετε τα δόντια σας ή να χρησιμοποιείτε νήμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα απομακρύνετε επαρκώς τα σωματίδια τροφής από το στόμα σας καθαρά. Τα σωματίδια φαγητού, τα ποτά, ακόμη και το κραγιόν μπορούν εύκολα να λεκιάσουν τα σιδεράκια. Τα σιδεράκια Invisalign καθαρίζονται εύκολα και μπορείτε να τα αφαιρέσετε για καθαρισμό.

Το Invisalign προάγει την άνεση. Το να είναι αποσπώμενο είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του invisalign. Με τα παραδοσιακά σιδεράκια, το φαγητό μπορεί να είναι άβολο. Ομοίως, ο ύπνος με σιδεράκια συνοδεύεται από κάποια ενόχληση. Επίσης, μπορείτε να το βγάλετε πριν το φαγητό για να απολαύσετε το φαγητό.