Χρυσό κενό δοντιών

Το χρυσό κάλυμμα δοντιών είναι μια οδοντική επανορθωτική προσθετική που χρησιμοποιείται για την προστασία του κατεστραμμένου φθαρμένου δοντιού. Ενισχύει το δόντι και βοηθά στην απόδοση της ανθεκτικής λειτουργίας των δοντιών. Το χρυσό καπάκι δοντιών αποτελείται από ένα μείγμα χρυσού και κράματος χαλκού που βελτιώνει την αντοχή και την αντοχή του. Τα χρυσά καλύμματα δοντιών δίνουν μια αξιοσημείωτη εμφάνιση χρυσού χρώματος και υποβαθμισμένη αισθητική, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των μπροστινών δοντιών σε σύγκριση με άλλα επανορθωτικά προσθετικά στο χρώμα των δοντιών, όπως κεραμικές ή πορσελάνινες οδοντικές στεφάνες που δίνουν πιο φυσική εμφάνιση.

Πλεονεκτήματα του χρυσού καλύμματος δοντιών

Το χρυσό κάλυμμα δοντιών χρησιμοποιείται για να καλύψει το κατεστραμμένο δόντι, να βελτιώσει την αντοχή και να παρέχει μακροχρόνια προστασία των δοντιών. Στο κέντρο οδοντιατρικής φροντίδας, ο έμπειρος οδοντίατρος μας συνιστά ανεπιφύλακτα χρυσά καλύμματα δοντιών για τα οπίσθια δόντια ή σε ασθενείς με συνήθειες νυχτερινού τριξίματος λόγω ορισμένων πλεονεκτημάτων όπως π.χ.

Αξιοσημείωτη δύναμη

Η χρυσή κορώνα δοντιών κατασκευάζεται με κράμα χρυσού με προσθήκη μετάλλου χαλκού για τη βελτίωση της αντοχής της. Παρέχει εξαιρετική αντοχή έναντι της δύναμης τριξίματος των δοντιών που μπορεί να προκαλέσει κάταγμα και φθορά του καλύμματος αποκατάστασης ή της στεφάνης.

Βιοσυμβατότητα

Το χρυσό καπάκι δοντιών είναι βιοσυμβατό, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις μετά την τοποθέτηση στη στοματική κοιλότητα και είναι συμβατό και με άλλες μεταλλικές αποκαταστάσεις. Δεν προκαλεί επιβλαβή αποχρωματισμό ή γεύση όπως άλλες μεταλλικές αποκαταστάσεις.

Εξαιρετική οριακή προσαρμογή

Η οριακή σφράγιση Better Restoration βελτιώνει την ανθεκτικότητα της αποκατάστασης αποφεύγοντας τη διαρροή βακτηρίων κατά την αποκατάσταση. Το χρυσό καπάκι του δοντιού ταιριάζει με ακρίβεια στο περιθώριο του δοντιού χωρίς να επηρεάζει τη γραμμή των ούλων και διατηρεί την οριακή ακεραιότητα του δοντιού για να παρέχει ανθεκτική αποκατάσταση χωρίς μολύνσεις.

Ελάχιστη προετοιμασία των δοντιών

Απαιτείται προετοιμασία των δοντιών για την τοποθέτηση μιας οδοντικής στεφάνης πάνω από το δόντι. Το δόντι με χρυσό καπάκι απαιτούσε ελάχιστη προετοιμασία των δοντιών για την τοποθέτηση. Στο κέντρο οδοντιατρικής φροντίδας, ο έμπειρος οδοντίατρός μας προετοιμάζει επιδέξια τα δόντια διατηρώντας παράλληλα μια πιο φυσική δομή των δοντιών για μια κορώνα αποκατάστασης που εφαρμόζει με ακρίβεια πάνω από τη δομή των δοντιών

Παρατείνετε τη σταθερότητα και την αντοχή

Το χρυσό καπάκι δοντιών έχει αξιοσημείωτη αντοχή στη φθορά, τη διάβρωση και τη θραύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την οπίσθια προστασία των δοντιών χωρίς καμία επισκευή ή αντικατάσταση. Παρέχει μια μακροχρόνια λύση με ελάχιστη συντήρηση αποκατάστασης.